Ειδήσης Μουσική Αθλητικά Παράξενα και πολλά άλλα

Ειδήσης Μουσική Αθλητικά Παράξενα και πολλά άλλα

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Η katsarida έχει εγκαταστήσει τη φωλιά της στο χώρο του Διαδικτύου και επιθυμεί να γνωρίσει το νέο απέραντο κόσμο, ο οποίος τη φιλοξενεί.
Στην προσπάθεια της αυτή καλεί όλους όσοι έχουν ιδέες, προτάσεις, σκέψεις, ανησυχούν, γράφουν, φωτογραφίζουν και φιλμάρουν να προσέλθουν αρωγοί σε αυτή τη φιλόδοξη προσπάθεια.
Πρόκειται για την προσπάθεια μιας ομάδας ανήσυχων πνευμάτων που αψηφούν τα εντομοκτόνα της εποχής και θέλουν να συμβάλλουν στην καλύτερη πληροφόρηση του διαδικτυακού κοινού και στη διασκέδασή του.
Όλοι όσοι θεωρούν ότι η πληροφόρηση την οποία παρέχουν τα κατεστημένα μέσα ενημέρωσης δεν είναι ικανοποιητική και δεν καλύπτει τις ανάγκες τους μπορούν να ανατρέχουν στις σελίδες της “Κατσαρίδας».
Κάθε ένας και κάθε μία οι οποίοι θεωρούν ότι έχουν κάτι σημαντικό – σημαντικό κατ΄ αυτούς και τη δική τους υποκειμενική άποψη- μπορούν να το στέλνουν στη διεύθυνσή μας για να αναρτηθεί.
Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην ανάρτηση των κειμένων, εάν το περιεχόμενό τους δεν είναι υβριστικό και προσβλητικό για άλλους αναγνώστες της ιστοσελίδας, αλλά και γενικότερα δε θίγουν την αξιοπρέπεια άλλων ατόμων. Κείμενα τα οποία θα περιέχουν ρατσιστικά σχόλια, ύβρεις, οπαδικό χουλιγκανισμό, προτροπές σε βίαιες πράξεις και αιτιολόγηση ανάλογων πραγμάτων δε θα δημοσιεύονται.
Η «Κατσαρίδα» επιθυμεί να γίνει μια φωλιά, ανοιχτού διαλόγου για πολιτικά και κοινωνικά θέματα, για την τέχνη και τον πολιτισμό, για τον αθλητισμό και τα χόμπι, για τη διασκέδαση και τον ελεύθερο χρόνο.
Όσοι νομίζουν ότι ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της ιστοσελίδας θα χαρούμε πολύ να αναρτήσουμε κείμενά τους, φωτογραφικό υλικό, φιλμ κλπ.
Οι δημοσιεύσεις και οι αναρτήσεις μπορούν να γίνονται επωνύμως ή με ψευδώνυμο. Το ίδιο και οι συζητήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου